Laptop, telefoon of tablet kapot? Wij repareren het!

Laat een reparatie aan je laptop, tablet, telefoon of ander apparaat maar aan ons over! Met onze hulp kun je snel weer aan de slag met jouw favoriete apparaat. Je toestellen zijn in goede handen bij onze vakkundige reparateurs. Zo geef je jouw apparaat voordelig een tweede leven.

Tarieven laptopreparatie

Wij willen dat iedereen gebruik kan maken van onze laptop service. Daarom proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Daarmee zorgen wij ervoor dat het voordeliger is om je laptop te laten repareren dan te vervangen. Beter voor je portemonnee en het milieu. Wil je weten hoeveel je precies betaalt voor je laptopreparatie? Wij kunnen je helpen met onderstaande diensten. Je ziet ook direct wat de bijbehorende tarieven zijn voor de services. Staat jouw reparatie er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We maken in dat geval een offerte op maat voor je.

Dienst Tarief
Vrijblijvende prijsopgave -
(Her-)installatie van Windows/Mac €50 incl. BTW
Backup maken/gegevens bewaren €25,- incl. BTW
Installatie drivers/verwijderen applicaties/virussen v.a. €10,-
Laptop/computer APK v.a. €19,95
Harde schijf vervangen incl. Windows/Mac OSX installatie v.a. €95,- incl. BTW en onderdelen
Solid State Disk (SSD) upgrade excl. besturingssysteem v.a. €135,- incl. BTW en onderdelen
Laptop schoonmaken €45,- incl BTW
DC- aansluiting moederbord vervangen/repareren €89,- incl. BTW en onderdelen
Elco's en andere SMD componenten moederbord vervangen v.a. €100,- incl. BTW en onderdelen
Waterschade oplossen v.a. €100,- incl. BTW
Macbook waterschade oplossen v.a. €200,- incl. BTW
Moederbord reparatie v.a. €100,- incl. BTW
Laptopscherm vervangen v.a. €100,- incl. BTW en onderdelen
Scharnieren scherm vervangen/repareren €89,- incl. BTW en onderdelen
Toetsenbord vervangen €25,- incl. BTW excl. onderdelen
Laptop ventilator vervangen €89,- incl. BTW en onderdelen
CD/DVD rom vervangen v.a. €25,- incl. BTW en onderdelen
Backlights/inverters vervangen/repareren €75,- incl. BTW en onderdelen

Beter repareren dan nieuw kopen

Mido computers vindt het belangrijk dat iedereen zijn of haar laptop kan laten repareren. Daarom houden wij onze prijzen laag. Betaalbare laptopreparaties zijn goed voor ieders portemonnee, maar ook voor het milieu. Door onze kosten laag te houden, zorgen we ervoor dat mensen er eerder voor kiezen om hun laptop te laten repareren in plaats van te vervangen. Zo zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig, omdat er niet onnodig spullen worden weggegooid. Vaak zijn oude apparaten nog prima te gebruiken. Alleen de kapotte onderdelen vervangen is al genoeg. Daarmee doen wij dus indirect ook aan duurzaam ondernemen.

Verder hechten wij veel waarde aan een uitmuntende klantenservice. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel en professioneel worden geholpen. Daarom repareren wij laptops vaak nog dezelfde dag. Want wie wil er in dit tijdperk nu nog een dag lang offline zijn? Volgens mij niemand. Wij zorgen ervoor dat je weer zo snel mogelijk in contact staat met je vrienden, familie en collega's. Dat is wat wij uitmuntende service noemen.

Next Steps...

This is should be a prospective customer's number one call to action, e.g., requesting a quote or perusing your product catalog.