Harde schijf data recovery
Data recovery – dataherstel
No cure-No pay. Indien niet goed, geld terug.

Software matige: 150 euro
Cleanroom recovery: data recovery waarbij de leeskoppen defect zijn. | Prijs € 785,- exclusief btw, exclusief eventuele toeslagen.
Wanneer een harde schijf niet meer goed functioneert is dataherstel nodig om dataverlies zo klein mogelijk te houden, maar wij kunnen vanaf een afstand niet aangeven of data recovery mogelijk is of hoe groot het probleem met de harde schijf is. Wij bieden daarom een gratis diagnose aan waarbij de harde schijf wordt geanalyseerd, hierna ontvangt u een advies met welke mogelijkheden er zijn om dataherstel mogelijk te maken, uiteraard ontvangt u ook een vrijblijvende prijsopgave zonder verplichtingen.
Ons advies is altijd, meld uw harde schijf aan voor een GRATIS diagnose, na de analyse kunnen wij aangeven welke mogelijkheden en kosten er zijn voor data recovery, tevens bepaalt u welke vervolg stappen er worden genomen.

Al onze opdrachten zijn op basis van NO CURE _ NO PAY

Cleanroom data recovery
Wanneer de lees- of schrijfkoppen defect zijn of wanneer de motor of lager van de harde schijf is vastgelopen, dan is een cleanroomtraject nodig om de data te herstellen. Een cleanroom recovery voeren wij niet zelfstandig uit, maar dit wordt uitgevoerd in samenwerking met een jarenlange partner van ons. Wij bemiddelen het traject en zijn uw contactpersoon.