Problemen in uw IT omgeving leiden tot verlies van productiviteit. Zeker wanneer systemen uitvallen wanneer u ze het hardst nodig heeft. U bent vast bekend met dit fenomeen en wij zijn bekend met de oorzaken.

Als ondernemer bent u voor uw kostwinning vaak erg afhankelijk van de computer; offertes uitwerken, bestellingen plaatsen, facturen maken en bankieren zijn maar enkele voorbeelden. En dit zal de komende jaren alleen nog maar meer worden. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de gevolgschade is als u deze activiteiten niet meer kunt uitvoeren? Wat de impact is op uw overige bedrijfsprocessen als u bijvoorbeeld geen materialen meer kunt bestellen? Of geen facturen meer kunt uitschrijven?

Periodiek en preventief onderhoud is onontbeerlijk. Aangezien bedrijven meerdere systemen hebben draaien wordt onderhoud vaak opgeschort omdat de totaalprijs afschrikt. Wij zijn in staat voordelige tarieven voor onderhoud te bieden door ons uniek en efficiënt onderhoudsproces.

Het opsommen van onze technische bekwaamheden besparen wij u. Elk vraagstuk of probleem is anders en kan eenmaal niet in één hokje geplaatst worden. Wat voor u van belang is, is dat wij gespecialiseerd zijn in het verhelpen van IT problematiek. Wij helpen met uw wensen, storingen en totaalbeveiliging vanuit een collegiale rol, niet vanuit een leverancierspositie. Bel ons voor Computerhulp en Computerreparatie Service voor Bedrijven.

Het merendeel van onze klanten zijn bedrijven en ZZP-ers, door goed naar hen te luisteren weten we wat ze willen; géén gedoe maar continuïteit en kwaliteit tegen een correcte prijs. Dit is het uitgangspunt bij Mido Computers om u als klein-zakelijke klant te bedienen. We adviseren en denken met u mee, leveren professionele hardware, onderhouden uw systemen zonder dure onderhoudscontracten en bij acute problemen kan er snel actie ondernomen worden. Kortom; één aanspreekpunt voor al uw computer en internet oplossingen!

U bent slecht één telefoontje verwijderd van onze service.